And what about the snake nails?

 We already accustomed to snakeskin accesories, and it appears that the fanatical animal rights activists have also stopped their stupid demonstration, maybe they realized that these snakes are bred to kill them, there is nothing wrong in it. Whatever. The new crazy thing seems to be the snakeskin on nails. You don't need fake-nails, or anything else, it is enough to have 150-300 dollars and a manicurist who does it. The snakeskin stays on handnails for 3 weeks and 12 weeks on feet-nails, the only question is how fast your nails grows, because that is really sexy when the sample's half is growth down, I don't really know what is the situation with the washing, but I don't think that is managable, maybe it just comes off. Noooo, not the right nails for me.

 A kígyóbőr kiegészítőket már megszoktuk, és úgy látszik, hogy a fanatikus állatvédők is leálltak már a hülye tiltakozásaikkal mert rájöttek, hogy azokat a kígyókat azért tenyésztik, hogy megöljék őket, nincs ebben semmi rossz. Na mindegy. Az új őrület úgy látszik, hogy a kígyóbőr köröm. Nem kell, hogy műkörmöt építtess meg semmi egyéb, elég ha van 30-60 ezer forintod és egy olyan manikűrösöd aki megcsinálja. Kézen 3 hétig, lábon 12-ig is fennmarad a minta, a kérdés már csak az, hogy azalatt a 12 hét alatt mennyit nő a körmöd, mert az úgy tényleg nagyon szexi, ha a fele már le van nőve, a lemosással nemigazán tudom, hogy mi a helyzet, gondolom leválik. Az én tetszésemet annyira nem nyerte el és nem nagyon hiszem, hogy megcsináltatnám.



xoxo, G.

1 megjegyzés:

relax írta...

ezek a kígyóbőrök a kígyó által levedlett bőrből vannak, nem kell hozzájuk megölni egy kígyót sem. De amúgy szerintem is ronda :)

Megjegyzés küldése