The wedding issues by Vogue U.K.

Prince William's and Kate Middleton's wedding is everywhere, which is not problem, because we like to hear and read about what the bride going to wear, and how her engagement ring looks. For the big event the Britsh Vogue made three covers, in the magazine's history ever. The cover girls was Natalia Vodianova, Lara Stone and Freja Beha Erichsen. Of course, the three ladies are wearing wedding dress on the pictures taken by Mario Testino. If you buy the magazine you can read about wedding, princesses and about Kate Middleton. Now let's see the covers:


Lassan a csapból is Vilmos herceg és menyasszonya Kate Middleton esküvője folyik, ami nem baj mert imádjuk hallgatni, mit visel majd a menyasszony és azt is, milyen gyűrűt kapott Vilmostól. Az angliai Vogue a nagy esemény tiszteletére három borítóval is piacra dobta a magazint, a Vogue-k történetében először. A címlaplányok pedig: Natalia Vodianova, Lara Stone és Freja Beha Erichsen. Természetesen mind a három hölgy esküvői ruhát visel a Mario Testino által készített képeken. A magazin belsejében pedig az esküvőkről, a hercegnőkről és Kate-ről olvashat aki megveszi a magazint. Lássuk a borítókat:


Natalia Vodianova is wearing a beautiful Vivienne Westwood dress, and she has flowers in her hair. Gorgeous!


Natalia Vodianova egy Vivienne Westwood ruhakölteményt visel, a hajában pedig virágok vannak. Elbűvölő!

Lara Stone wears a Bruce Oldfield dress. I think it's nicer than Natalia's.


Lara Stone egy Bruce Oldfield ruhát visel. Szerintem ez szebb mint Natalia ruhája.
Freja Beha Erichsen wears an Oscar de la Renta dress.


Freja Beha Erichsenen egy Oscar de la Renta ruhaköltemény van.

After all, my favourite cover is the Freja one, I think her picture is the best. I like her face on it, so beautiful. My favourite dress is the one Lara wearing, because of the flowers, it's so romantic!


Mindent összevetve a kedvenc borítóm az, amelyiken Freja van. Imádom rajta az arcát, nagyon gyönyörű. A kedvenc ruhám pedig az amit Lara visel, az elején a virágok ízlésesek és romantikusak.


xoxo,G.


P.S.: Sorry for the header, it will be fix soon!
U.I.: Bocsi a fejlécért, nemsokára meg lesz javítva

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése