A legújabb őrület: (NE) Legyél te is fluokid!

 Az emosokat és az ő különböző változataikat nap mint nap láthatjuk az utcán, színes hajukkal, piercinggel teli arcukkal és ropi alkatukkal naponta kényszerítenek arra, hogy ha meglátok akár egyet is belőlük az utca másik oldalán folytassam az utamat. A hipsterek kis hazánkban kevésbé megszokott jelenségek, bár nem is keltenek akkora feltűnést mint az előbb említettek. Róluk sem szeretnék többet írni, hiszen itt most a fluokiddekről lesz szó. Ez az új irányzat Franciaországból (Honnan máshonnan?!) indult, és egyre több követőre tesz szert világszerte. Néhányan ismét megpróbálnak másnak lenni, de ennek, ahogy én látom, ugyan az lesz a vége ami az emonak is volt... Tömegcikkek lesznek a fluokidek. Vegyél ki valamit, dobd fel a ruhatáradat, de ne kövesd ész nélkül!
És most egy kis útmutató ahhoz, hogyan (NE!!) váljatok vérbeli fluokiddé, természetesen képekkel:

                                                                         1.NEON
A színes cucc nem elég, kell, hogy rikítson, kellenek a neonszínek!




                                            2. MIXELJ
De nehogy a darabok egy kicsit is passzoljanak egymáshoz, az úgy már nem menő! Rakd tele a szekrényedet színessel és sötétben húzd ki azt amit először megfogsz. Garantált hatás, azthiszem.
                    

                                          
                                           3.  WAYFARER
Kell a szemüveg, mindegy, hogy átlátszó vagy napszemüveg, lehetőleg legyen mindkettőből hiszen mindig kell, hogy legyen rajtad. Csak a wayfarer stílusú a jó, ők nem adnak alább. A keret pedig rikítson, a fekete kereteset meg se fogd a boltban, az egyfajta szentségtörés, ha nem rosszabb!



                                                                      4.PÓZOLJ
Csinálj képeket, otthon photoshoppold még színesebbre és aztán rakd fel a legkülönfélébb oldalakra, lehetőleg jó részletes képaláírással, amelyben magatokat és a stílusotokat isteníted, hadd tudjuk mi, többiek, hogy ti mekkora királyok vagytok!

                                            5. BOLT
A legtöbb ruhádat a Cropp Town-ból szerezd be, de benézhetsz néha a New Yorker-be és ez ehhez hasonló boltokba is, persze az aranyszabály itt is érvényes: RÁ SE NÉZZ SEMMIRE AMI NEM RIKÍTÓ!!!
 
                                                6. SHOES 
A cipőd legyen hatalmas, és természetesen színes, ja és a cipőfűződ sem lehet fekete, és persze más színű kell, hogy legyen a balban, és más a jobban. Dugd bele a neonszínű latexnacidat vagy cicanacidat, mert ugye csőnadrágot nem nagyon hordhatsz. Jó, jó, vehetsz fel magassarkút is de csak ha nagyon extrém. Ha pedig nyitott magassarkút választasz kötelező az élénk színű, lehetőleg csíkos, zokni amely minimum lábszárközépig ér.

                                             
                                              7. ROPI
Igen, kell a ropi alkat... gondolj csak bele nem mutatnak a cicanacik a nagy combokon, különben is, mikor felkapsz majd egy hatalmas pulcsit még jobb lesz a hatás, felül pufi, alul ropi, maga a tökély.

Nos kedves leendő fluokidek (Azért remélem nem!) sajnos több tanácsot nem tudok adni és itt a poszt végén is csak azt emlegetem amit az elején is leírtam, vegyétek ki belőle ami tetszik, de másoljátok. Van egy határ a gáz és a jól kinéző között, ne essetek át a ló túloldalára!

xoxo, G.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése