Big spring coat-cavalcade

 A mínuszoknak már rég búcsút intettünk de még közel sincs olyan jó idő, hogy pólóban lehessen mászkálni. Ilyenkor jönnek a tavaszi kabátkák amelyeknek számos verzióját ismerjük. Én most a kedvenc darabjaimról, az örökzöldekről és persze az új trendekről fogok írni.

We said Bye! for the bad weather but the weather nost as good as we can wear T-shirt. And this is the time of the spring jackets. Now, I'll write about my favourite models, the evergreen ones and about the new trends.


1.: Az örökzöld bőrdzseki
Bőr vagy csak bőrhatású szinte minden embernek található minimum egy a gardróbjában. Ez a darab soha nem megy ki a divatból, hiszen egyik alapja a casual stílusnak, amit lehet utálni, lehet imádni, mindenhol ott van. A leggyakoribb színek dzsekifronton a fekete és a barna valamint annak árnyalatai, ha most szeretnél venni akkor mindenképp teveszínűt vegyél, ez a szín ugyanis a tavasz nagy befutója!

1.:  The evergreen leather jacket.
Leather or suede-effect almost every people has one in the gardrobe. This piece never goes out of fashion, 'cause it's based on the casual style, you can hate it or you can love it, it't everywhere. The most pupular colours of it are black and brown as well as it's shades. If you want to buy one now you must buy a camel-colour one, because it is the spring's favourite!






2.: A háromnegyedes ujjú kiskabát
Egy ilyen kabátkával elegánssá teheted megjelenésedet, tökéletesen passzol mind a félcipőkhöz, mind a nyári csizmákhoz. Hordhatod nadrággal vagy szoknyával, sőt melegebb időben még a saruddal is jól néz ki. Magassarkúhoz pedig az egyik legjobb választás. Egy aranyszabály van: Soha ne hordd tornacipővel!

2.: Three-quarters sleeve jacket
With this coat you can make your whole look elegant, it fits perfectly with the ballerinas and with the summer-boots. You can wear it with skirt or jeans, and when the weather is good it looks great with your gladiator sandals. It is also one of the best choices for high heels. Never forget the golden rule: Never wear it with sneakers!




3.: Ballonkabát: a régi-új kedvenc
A ballonkabát évek óta jelen van és most újra helyet követel magának a tavasz toplistás darabjai között. Amikor én a szót hallom, ballonkabát, rögtön egy Burberry darab jut az eszembe, a gyönyörű Burberry kockával a belsejében. Imádom! Persze már szinte minden bolt kínálatában megtalálható szóval keresgéljetek!

3.:  Balloon coat the old-new favourite
The balloon coats has been present for years and now it's fashionable than it ever was. When I hear the word: balloon coat, I immadiately think of a piece of Burberry, with the beautiful Burberry sample inside. Love it! You can find it almost in every shop, so look around!





4.:  Hosszú kötött kardigán
Ez abszolút új kedvenc! A szezon egyik legmeghatározóbb darabja, a hosszú kötött kardigán. A színe lehetőleg semleges legyen, rikítóban nem mutat, és a tavasz egyik jelszava amúgy is a natural. A másik kedvencet, a bakancsot pedig tökéletesen kiegészíti!

4.: Long knitted cardigan
This is absolutely my new favourite! One of the most significant piece of the season is the long knitted cardigan. Choose a preferably colour because this season's password it the natural, and anyway it doesn't look good in strong colurs. It perfectly fits with the season's other favourite, the brogue.




5.: Blézer
A blézer szinte mindenhez passzol ha jól választunk fazont. Viselhetjük nadrággal a hétköznapokon de egy elegánsabb ruhát is tökéletesen kiegészít. Ha egyszínű blézert választasz tűzhetsz rá virágot is (Hamarosan lesz egy Csináld magad! bejegyzés amiben készítek egyet.) ami rögtön feldobja. Mostanság a legtrendibb változata a boyfriend-blézer, a rövidebb darabok pedig miniruhával mutatnak a legjobban! Egyzserűen megunhatatlan!

5.: Blazers
The blazer fits almost everything if we choose the right one. We can wear it with trausers on weekdays but it's also a perfect complement to the more elegant clothes too. If you choose a solid colour blazer you can decorate it with a flower (Soon there will be a DIY how to make a flower at home.) which complements it perfect. Nowadays the trendiest blazer is the boyfriend-blazer, the short ones are fit for mini-dresses good. It's never boring and evergreen of course.


xoxo, G.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése