Egy kis hungarikum - 2. rész

A második részben a legkeresettebb magyar modellekről fogok írni. Őket a Glamour Women of the year 2011-es Legjobb magyar modell jelöléseik miatt választottam. Mind az öten gyönyörűek!

1.:  Mihalik Enikő Békéscsabán született 1987-ben. Igazi tündérmese az övé, nem is álmodozott a modellszakmáról amikor 15 éves korában bevásárlás közben megszólították. A középiskola elvégzése után New York-ba költözött ahol jelenleg is él. Szerepelt a Victoria's Secret fehérnemű show-ján is, ahol tényleg csak a legnagyobbak vannak ott. Olyan márkáknak dolgozott már mint a Gucci, Byblos, Balmain és még sorolhatnám. A Szex és New York mozifilm változatában is szerepel. (A divatbemutatón ő a második lány aki a kifutón lépdel.) Szerepelt többek között a Vogue magazin címlapján is. A világ 9. legkeresettebb modelljeként tartják számon.






2.:  Palvin Barbara aki mindössze 17 éves már 13 évesen a japán Spur magazinnak pózolt. Bár magassága modell méretekhez mérve kicsi babaarcát az egész világon imádják. Rövid idő alatt Karl Lagerfeld kedvence lett, olyannyira, hogy ősszel a Chanel show fináléjában a mester mellett lépkedhetett. Nagy jövő áll előtte!








3.:  Srej Zsófit egy budai buszon fedezték fel 2007-ben. Az érettségi letétele után Calvin Klein várta, vonult többek között a Fendi és a Chanel kifutóján is, civilben pedig a Topshop ruháira voksol.



 


4.: Axente Vanessa, az Attractive Models felfedezettje csak 14 éves de máris maga mögött tudhat egy Chanel bemutatót Japánban. Mielőtt külföldön kezdett volna el dolgozni szerepelt többek között a Glamour-ban is. Csak így tovább!








5.: Fórizs Adina még csak 23 éves de már olyan márkákat tudhat maga mögött mint a   Prada, DKNY, Gap, Dora Keleman, Theory és még sorolhatnám.




xoxo, G.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése